Özdemir'e soruyorum; neden Zekeriya Alp?

SORU: Türkiye Futbol Federasyonu hâlâ kurulları açıklamadı. Merkez Hakem Kurulu için lobi faaliyetleri olduğu söyleniyor. Zekeriya Alp'in adı geçiyor.  Sizce şu anki yönetim mi devam etmeli yoksa bir değişim şart mı?

ÖZDEMİR'E SORUYORUM; NEDEN ZEKERİYA ALP?

NIHAT Özdemir, Merkez Hakem Kurulu teşkilinde yanlış yapıyor. Dedikodular çok vahim. Zekeriya Alp gelebilir. Aslında eski bir hakem çok daha uygun olur zira dünyanın pek az yerinde MHK başkanı hakem kökenli değil. Ama duyuyoruz ki Zekeriya Bey'e ve Nihat Bey'e kurul teşkili için baskılar var. Birçok kişi kendi adamlarını kurula sokmak istiyor. Hakem camiasında hakemlikten çok namı başka yerlere uzanmış bir insan var ki onu kurulda gördüğüm an benim için Zekeriya Alp de Nihat Özdemir de o gün bitmiş olurlar. Sayın Özdemir'e sorum şu, niye Zekeriya Alp? Niye Sabri Çelik ve komitesiyle devam etmiyorsunuz? 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İki yanlış kararı VAR düzeltti 15 Nisan 2024 | 663 Okunma Ali Bey, Galatasaray’dan nefret ediyor 08 Nisan 2024 | 671 Okunma Kardeşler’in iki önemli hatası 04 Nisan 2024 | 432 Okunma Ofsayt doğru karar 03 Nisan 2024 | 288 Okunma Penaltılar ve kırmızı doğru 18 Mart 2024 | 1.065 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar