Kusursuz yönetti

Uzun yıllardır bir maçın böylesi gidip geldiğini ve sonunda da berabere bittiğini görmedik. Aslında her iki tarafın da rahat kazanacağı bir maçtı . Mesela ilk yarıya baktığımızda kaleci...

Uzun yıllardır bir maçın böylesi gidip geldiğini ve sonunda da berabere bittiğini görmedik. Aslında her iki tarafın da rahat kazanacağı bir maçtı . Mesela ilk yarıya baktığımızda kaleci Volkan'ın hatasından yararlanan Burak, kendisine has, güzel ama zor gollerinden birini attı.
Bu dakikadan sonra Fenerbahçe baskıyı kurdu. Fazla gol pozisyonu üretmese de Trabzonspor ne top yapabildi ne de topu tutab-il di. Sadece savundular ve mücadele ettiler.
Devre biterken sahneye Alper çıktı. Solda sıfıra inip iki Trabzonsporlu oyuncuyu ekarte edip, çaprazdan iyi vurdu. Bu gol hem Alper'in becerisi hem de Trabzonspor defansının çok kolay ekarte edilmesinden doğan bir gol oldu.
İkinci yarı Aykut Kocaman, bir kez daha hoca olmadığını ispat edercesine santrforsuz oynamaya başladı. Van Persie'yi oyundan alıp yerine Giuliano'yu koymanın ne tür bir mant-ı ğı olabilir. Tabii ki futbolun ilahi adaleti yine cezasını kesiverdi. Fenerbahçe çıkarken topu kaptırdı, Yusuf, Olcay'a attı. Olcay da çok sert vurup golü yaptı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şampiyonluk Fener için bitti 23 Nisan 2024 | 2.785 Okunma Hakemi beğendim 22 Nisan 2024 | 438 Okunma İki yanlış kararı VAR düzeltti 15 Nisan 2024 | 664 Okunma Ali Bey, Galatasaray’dan nefret ediyor 08 Nisan 2024 | 676 Okunma Kardeşler’in iki önemli hatası 04 Nisan 2024 | 432 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar