Ivan Bebek’e hiç kızmayın

Kaderin garip cilvesi! Dün geceki Mehmet Topal ile Braga’daki Ivan Bebek’in ne farkı var? Hakemlerin zaten skandal olduğunu sezon başından beri yazıyoruz ama Topal’ın yaptığı kabul edilemez. Türk hakemlerinin zaten rezil...

Kaderin garip cilvesi! Dün geceki Mehmet Topal ile Braga’daki Ivan Bebek’in ne farkı var? Hakemlerin zaten skandal olduğunu sezon başından beri yazıyoruz ama Topal’ın yaptığı kabul edilemez.

Türk hakemlerinin zaten rezil yönetimlerine şahit olmuştuk. Ve bu Türk hakemlerinin kötü yönetimlerinden de genelde Fenerbahçe zarar görmüştür. Ama dün geceki skor için söyleyeceğimiz tek şey şu: Alper Ulusoy adlı hakem, Fenerbahçe'ye galibiyeti çok net bir şekilde hediye etti.
Uzatmalar oynanırken kornerden gelen topu Mehmet Topal, sağ koluyla kontrol etti, vurdu ve 3 puan geldi.
Geçen yıl Braga'ya elenen Fenerbahçe, Ivan Bebek adlı Hırvat hakemden çok dert yanmıştı. Topal'ın koluna çarptı diye anlamsız bir penaltı vermiş ve Fenerbahçe elenmişti. Kaderin garip cilvesi! Dün geceki Mehmet Topal ile Braga'daki Ivan Bebek'in ne farkı var?
Hakemlerin zaten skandal olduklarını sezon başından beri yazıyoruz ama Mehmet Topal'ın yaptığı kabul edilemez.
Topu bilerek ve isteyerek sağ koluyla kontrol edip golü yapıyor, sonra cin gibi hakeme bakıyor, sonra da secdeye eğiliyor. İşte sevgili Sinan Engin'in 'futbolcunun cenaze namazı kılınmaz' derken kast ettiği buymuş.
Türk futbol tarihinin en beyefendi adamı dedik, en namuslu adamı dedik ama o, Osmanlıspor'un puanını çalan bir adam oldu çıktı. Sonra da utanmadan secdeye eğiliyor.
Dünkü maç keyif, pozisyon ve heyecan yönünden çok yüksekti. Bu maçın 1-0 bitmesi çok şaşırtıcı. Nereden baksanız her iki takımın da üçer-dörder gol pozisyonu var. Ama bu pozisyonların hiçbiri gol olmazken uzatmalarda hakemin kıyağıyla Fenerbahçe golü buldu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Penaltılar ve kırmızı doğru 18 Mart 2024 | 1.053 Okunma Mert Hakan hakemi tehdit ederek sindirdi 11 Mart 2024 | 654 Okunma Şimşek, mutlak kırmızıyı atladı 09 Mart 2024 | 353 Okunma Beşiktaş’ın penaltısı güme gitti 04 Mart 2024 | 855 Okunma Dzeko ve Tadic yakışanı yaptı 03 Mart 2024 | 216 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar