G.Saray lehine hata yapanı yakarım mesajı!

1. MHK Başkanı Zekeriya Alp ve yönetimi ilk icraat olarak geçen sezonun en çok tartışılan iki hakemi Bülent Yıldırım ile Serkan Çınar'ı kadro dışı bıraktı. Bu durumu nasıl yorumluyorsunuz?

MHK'nin Bülent Yıldırım ve Serkan Çınar'ı kadro dışı bırakması bir anlamda geçen senenin şaibeli olduğunun resmen beyanıdır. Tamam kabul ediyorum. Özellikle Serkan Çınar bana göre Rizespor-Galatasaray maçında çok ciddi masum olmayan yanlışlar yaptı. Bülent Yıldırım'ı ise Galatasaray-Beşiktaş derbisinde beğenmedim ama öylesine kariyeri olan hakemi yok etmek doğru değil. Bu karar istikbalde Galatasaray'ın aleyhine bir durumdur. Aslında MHK iki hakemin kafasını kopararak şu mesajı verdi: "Geçen yılki şampiyonluk şaibelidir, ey hakemler bu sene düzgün davranın." Ama madalyonun bir de öbür yüzü var. Karar hakemler tarafından şöyle de algılanabilir; "Önümüzdeki yıl Galatasaray lehine hata yapan hakemi tasfiye ederim."

2. Sizce üzeri çizilmesi gereken başka isimler var mıydı?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İki yanlış kararı VAR düzeltti 15 Nisan 2024 | 663 Okunma Ali Bey, Galatasaray’dan nefret ediyor 08 Nisan 2024 | 671 Okunma Kardeşler’in iki önemli hatası 04 Nisan 2024 | 432 Okunma Ofsayt doğru karar 03 Nisan 2024 | 288 Okunma Penaltılar ve kırmızı doğru 18 Mart 2024 | 1.065 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar