Galatasaray 1 puana seviniyor!

Galatasaray içler acısı futbol oynuyor. Bırakın kötü futbolu, mücadele, kuvvet, hiçbir şey yok. Son 20 dakika Alanyaspor 10 kişi kalmışken bile asla maça hakim olamadılar. Tek şansları ilk yarıda...

Galatasaray içler acısı futbol oynuyor. Bırakın kötü futbolu, mücadele, kuvvet, hiçbir şey yok. Son 20 dakika Alanyaspor 10 kişi kalmışken bile asla maça hakim olamadılar. Tek şansları ilk yarıda yedikleri golden hemen sonra Kerem ile buldukları beraberlik golüydü. Kerem'in vuruşunda kontrpiyede kalan kaleci olmasa yani Galatasaray beraberlik golünü bulmasa dün çok kötü şeyler olabilirdi.
Üstelik Alanyaspor ahım şahım top oynamadı. Mesela Efecan, etki sıfır. Eski halinden eser yok. Sonuçta Galatasaray aldığı 1 puana pek tabii ki seviniyor. Gerisini siz düşünün.
Hakem Mete Kalkavan tam bir beyefendi. Oyuncuların ona büyük saygısı var. Çok iyi de maç yönetti. Alanyasporlu Juanfran'a gösterdiği kırmızı kartta kesinlikle haklı. Her ne kadar kafasına basmasa da enseyi tıraş ediyor. Espri değil gerçekten! Karar yüzde yüz doğru.

HAKEM BİTİGEN PENALTIYI ATLADI
Beşiktaş sezonun...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şampiyonluk Fener için bitti 23 Nisan 2024 | 2.422 Okunma Hakemi beğendim 22 Nisan 2024 | 436 Okunma İki yanlış kararı VAR düzeltti 15 Nisan 2024 | 664 Okunma Ali Bey, Galatasaray’dan nefret ediyor 08 Nisan 2024 | 676 Okunma Kardeşler’in iki önemli hatası 04 Nisan 2024 | 432 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar