Emenike şansı tepti!..

F.Bahçe dün gece ikinci yarıdaki oyunuyla UEFA Avrupa Ligi'nden çıkmayı başardı.Dikkat edin 2. devredeki oyunu diyoruz. İlk yarıdaki F.Bahçe'yi hiç beğenmedim. Coşkusu yoktu, temposu hiç yoktu. Belki bunun temel...

F.Bahçe dün gece ikinci yarıdaki oyunuyla UEFA Avrupa Ligi'nden çıkmayı başardı.
Dikkat edin 2. devredeki oyunu diyoruz. İlk yarıdaki F.Bahçe'yi hiç beğenmedim. Coşkusu yoktu, temposu hiç yoktu. Belki bunun temel sebebi, psikolojik ve fizik olarak önemli bir derbiden çıkmışlardı.
Üstelik seyirci sayısının azlığı Fenerbahçeli oyuncuların ilk yarıdaki konsantrasyon eksikliğinin en önemli nedeni oldu.
Bu yarıda rakip Zorya, Fenerbahçe'yi sürekli uzun topa zorladı. Üstelik kaptıkları toplarla da sürekli ileri çıktılar.
Zorya ilk yarıda her kontratağında en az 3-4 oyuncusuyla Fenerbahçe ceza alanına kadar gelebildi. Ama Ukrayna takımının kalitesi belli. Son paslar ve final vuruşları Fenerbahçe'yi de pek zorladı diyemeyiz. Bu yarıda Emenike, forvet hattındaki oyuncularla hiçbir uyum sağlayamadı. Fenerbahçe ikinci yarıya Emenike'nin yerine Stoch'u alarak başladı. Bu yarıda da büyük oranda eski kimliğine büründü. İleride basan, rakibe fazla pas ve kontratak imkanı vermeyen bir görünüm sergilediler.
Kilidi çözen de oyuna ikinci yarıda giren Stoch oldu. Yaklaşık 25 metreden müthiş vurdu ve Fenerbahçe'yi öne geçirdi. Bu golden sonra Fenerbahçe için her şey güllük gülistanlık gerçekleşti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Her şey bitti! 07 Mayıs 2024 | 763 Okunma Penaltıyı es geçti 06 Mayıs 2024 | 635 Okunma Kırmızı kart kesin doğru! 28 Nisan 2024 | 212 Okunma Kaybetmesi mucize olur 27 Nisan 2024 | 354 Okunma Şampiyonluk Fener için bitti 23 Nisan 2024 | 2.799 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar