Türkiye nereye gidiyor?

Özal döneminde, kötü gidişat zamanında bu isimde bir kitap yazmış ve sormuştum: “Türkiye nereye gidiyor”. O zaman Erdoğan partiye bu kitaptan alıp dağıtıyordu.Bugün bu kitap elinde olanlar, o kitabı...

Özal döneminde, kötü gidişat zamanında bu isimde bir kitap yazmış ve sormuştum: “Türkiye nereye gidiyor”. O zaman Erdoğan partiye bu kitaptan alıp dağıtıyordu.

Bugün bu kitap elinde olanlar, o kitabı yeniden bugünü düşünerek okuyabilirler. O zaman benim dava konusu olan “AKP’nin Papatyaları” başlıklı yazımdaki “AK Parti içindeki FETÖ’nün zihniyet ikizi AKP’liler” ifadesinin ne anlama geldiğini daha iyi anlayacaklardır.

Bu kitabın yayınlandığı tarihte, bugün bana dava açan 81 ildeki o il başkanlarının büyük çoğunluğu bu kitabı okuyup anlayacak yaşta değillerdi. 

Akif ne diyordu: “Geçmişten adam hisse kaparmış.. Ne masal şey! / Beş bin senelik kıssa yarım hisse mi verdi? / ‘Tarih’i ‘tekerrür’ diye tarif ediyorlar; / Hiç ibret alınsaydı, tekerrür mü ederdi?..”

Bakıyorum da birileri artık AK Parti’yi bıraktı, Erdoğan’a saldırıyor....

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar