Türkiye kaybederse..

Dolar 3000 lira sınırında siyasi kriz tırmandırılmaya çalışılıyor. Terör hız kesmiyor. Muhalefet yangına körükle gidiyor.. Bahçeli Ecevit’e gösterdiği yakınlık, güven ve...

Dolar 3000 lira sınırında siyasi kriz tırmandırılmaya çalışılıyor. Terör hız kesmiyor. Muhalefet yangına körükle gidiyor.. Bahçeli Ecevit’e gösterdiği yakınlık, güven ve desteğin binde birini Davudoğlu’na göstermedi. Belirsizlik sürüyor.

Ama sanırım önümüzdeki hafta yol haritası belli olacak. 

Herkes saldırıyor ama, Türkiye yara alacak olursa, bu enkazın altında Kürtler de, bu yangına benzin taşıyan herkes de kalır.. Birileri bunu düşünmüyor mu? Sanki bir akıl tutulması yaşanıyor..

Eğer işler kontrolden çıkarsa, sadece Kürtler değil, bölgede herkes için bir trajediye ve felakete dönüşür bu senaryo.. Şu anda böyle bir tehlike sözkonusu değil ama, Tanrıyı kıyamete zorlamak isteyen birilerinin hayalleri gerçekleşecek olursa bu bölgede uzun bir süre kimse rahat yüzü görmez. Bu bölgede yaşayanlar bu gün sahip oldukları şeylerden de mahrum kalırlar. Gelecek günler geçen günleri aratır.  Türkiye’yi çekin, bölge kan gölüne döner.. Bu yeni bir dünya savaşına açılan kapı demektir. Bunun adı “kıyamet savaşı”dır..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.053 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.597 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar