Tavşana kaç, tazıya tut

Bu son saldırılar aslında Türkiye’ye, bu saldırılar seçimlere. Bir “üst akıl” tavşana kaç, tazıya tut” diyor.. 100’e yakın kişi hayatını kaybetti, 200’e yakın yaralıdan...

Bu son saldırılar aslında Türkiye’ye, bu saldırılar seçimlere.

Bir “üst akıl” tavşana kaç, tazıya tut” diyor..

100’e yakın kişi hayatını kaybetti, 200’e yakın yaralıdan söz ediliyor. Bunun arkası da gelebilir.. Dikkatli olmak gerek.

Koç, Doğan, Paralel yapı köşeye sıkıştı. PKK zor durumda, DHKP-C’ye yönelik operasyonlar devam ediyor. Suriye krizine Rusya aktif olarak katıldı. O zaman bunların olması sürpriz karşılanmamalı. Durumdan vazife çıkaracak bir sürü kripto adam fırsat kolluyordu.

Mevlana der ki, “köpeğin kuyruğuna bastım, sesi ağzından çıktı”. Sahi Erdoğan ya da Davutoğlu kimin kuyruğuna bastı ki, sesi buradan geldi..

Birileri bu olay üzerinden iktidara yükleniyorsa, onlar bu denkleme göre, bu saldırganların emellerine hizmet ediyor demektir..

Bu işin içinden kimin çıkacağı çok önemli değil. DAEŞ’de çıkabilir, PKK’ya tepki duyan başka biri de.. Bu saldırıyı planlayanlar, bu toplantının gerçekleşmesi ve katılımın daha fazla olması için çaba göstermiş de olabilirler..

Bu saldırının arkasından bakarsınız, Esed çıkar, ya da MOSSAD çıkar. Ya da bir başkası. Sonuçta kibriti gözünüze çok yaklaştırırsanız arkasında bir ormanı kaybedebilirsiniz.. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.053 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.597 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar