Tarih tekerrür eder mi!

Benzerlikler ayniyet ifade etmez. Aynı nehirde 2 kez yıkanamayacağınız gibi, tarih de tekerrür etmez. Nasıl insanların her biri parmak uçları gibi farklı ise, her günün de kendine özel, o günü diğer...

Benzerlikler ayniyet ifade etmez. Aynı nehirde 2 kez yıkanamayacağınız gibi, tarih de tekerrür etmez. Nasıl insanların her biri parmak uçları gibi farklı ise, her günün de kendine özel, o günü diğer günlerden ayıran, alamet-i farikası olan bir yanı vardır.

Irak’ı Saddam’a teslim eden kimdi ve Irak halkını Saddam’dan kim kurtardı. ABD’nin kucağına Kazakistan’da iktidarı Nazarbayev’e verilmesini sağlayanlar, kimdi ve bunu niçin, nasıl yaptılar. 

Şimdi Kazakistan’ı mevcut yönetimden kurtarmak isteyenler kimler.. 

Bu ölümü gösterip hastalığa razı etme taktiği değil mi? Çözümsüzlüğü çözüm gibi sunmak, ya da birinden kaçırır gibi gözükürken başkasının tuzağına düşmek! 

Bu münafıklar bazen da ikili oynarlar.. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar