S.O.S

Yeni Akit Gazetesi Yazarı Abdurrahman Dilipak'ın bugünkü (26.03.2022)''S.O.S'' başlıklı yazısı.

Pandemi bitmedi, bitmeyecek!

Grip bitmez! İnsanlar genel olarak bağışıklık kazanır bu grip türü hastalıklara ve sonra beraber yaşar gideriz. Aslında söylemek istediğim bitmeyecek olan pandemiler; Covid, namı diğer SARS Cov-2 değil. 

Yeni pandemilere hazır olun. Tepenizde Starlink’ler, yerde bu 5G’ler oldukça daha çok pandemiler yaşar bu insanoğlu. 

Hele onlarda bu ihtiras ve iştiha, bizimkilerde bu saflık oldukça, daha çok pandemiler yaşar bu insancıklar!

Dikkat ederseniz, şimdi de bir savaş korkusu yayıyorlar. Nükleer savaş olacak mı? 

3. Dünya savaşı mı çıkacak, Ukrayna’daki savaş ne olacak derken bir “korku pandemisi” sözkonusu oldu. Bu yeni pandeminin psiko-sosyal sonuçlarını her yerde görmek mümkün, ailede, siyasette ve sokakta.

Önce Ukrayna’da savaş yok. Bir operasyon var. 3. Dünya savaşı ne zaman çıkacak derseniz, belki de çıktı da haberimiz yok. 

Daha sonra tarihçiler, belki 3. Dünya savaşının başlangıcını Afganistan’ın işgali, İkiz kulelerin vurulması, Irak’ın işgali ile başlatacaklardır.

NATO toplantısından çıkan sonuç: Dağ fare doğurdu. Haziran’daki zirveye kadar, Rusya’ya yaptırımlar ağırlaştırılarak devam edecek, Rusya’nın batı sınırı bölgesindeki ülkelerin güvenliği güçlendirilecek.

Tabii Haziran’da Great Reset’in Avrupa Grubu’nun merkez kanadının sekreteryasını yürüten Davos diye bilinen Dünya Ekonomik Forumu’nun toplantısı var. NATO ve AB-ABD’ciler ve onların peşinden gidenler bir araya gelerek, daha sonraki yol haritasını belirleyecek(miş). Bakalım o zamana kadar neler olacak? Aslında inatlarından vazgeçmeseler de, kendi aralarında da değişik görüş ayrılıkları var. Kendi aralarındaki bu iç savaş, Rusya-Ukrayna krizinden daha derin.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar