Son hafta

Evet, seçim için son haftaya girdik. Hafta sonunda sandık başında olacağız. Tencere yuvarlanacak kapağını bulacak.. Bu ülkenin halkı neye layıksa ona kavuşacak. “İçimizdeki beyinsizlerin işledikleri...

Evet, seçim için son haftaya girdik. Hafta sonunda sandık başında olacağız.

Tencere yuvarlanacak kapağını bulacak.. Bu ülkenin halkı neye layıksa ona kavuşacak.

“İçimizdeki beyinsizlerin işledikleri yüzünden bizi helak eder misin Allahım” diye kendi kendimize sormamız gerek..

CHP’yi mi istiyorsunuz ya da MHP’yi mi? HDP’yi mi yoksa. Karar sizin..

Halk ne istiyorsa o olacak da, sandığın güvenliğini sağlarsanız tabi..

Tam bir hafta sonra, pazar gecesi 21.00 gibi sonuçlar açıklandığında göreceğiz ne olduğunu..

Eğer tek başına iktidar çıkmazsa sandıktan, yine koalisyon tartışmaları yaşanacak, azınlık hükümeti ve yine olmuyorsa yeniden seçim. Yeni bir seçim hükümeti ya da milli koalisyon kurulacak.. Tabi millet istiyorsa..

Bu arada; bütçe hazırlanacak geçen seferden haklı olarak. Yani meclis en az bir ay çalışacak. Sonra, Nisan gibi bir daha seçim.

İnşallah böyle bir durum yaşanmaz. Aslında bu senaryo paralelcilerin dualarını süslüyor. Onlar için AK parti gitsin de ne olursa olsun.. Ama AK Parti’siz bir siyaset en azından bugün için mümkün değil.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.053 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.597 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar