Şeytan’ın İK’sı!

Yeni Akit Gazetesi Yazarı Abdurrahman Dilipak'ın bugünkü (06.08.2022)''Şeytan’ın İK’sı!'' başlıklı yazısı.

Yok İsrail’miş, yok ABD imiş, Kraliçe’nin adamları imiş. Bunları gözünüze çok yaklaştırırsanız arkasında Şeytanı kaybedersiniz. 

İns’in de Cin’in de şeytanları vardır ve onlar “tek bir aile”dir. 

“Derin aile” böyle bir ailedir. 

Şeytan’ın çocukları arasında da “kibir”, “haset”, “kıskançlık” her şey vardır. Şeytan’ın İK’sı içinde “Şeyh” de vardır “Fahişe” de! “Papaz” da var “Haham” da, “sarıklı”sı da var “Laik”i de. Sağcısı da, solcusu da, liberali de.. Yani olmayan cins yok! 

Şeytan bizi Allah’la da aldatmasın, Atatürk’le de, Siyaset’le de aldatmasın, Tarikat’le de. Sakın ola aklınızı kiraya vermeyin, din ve devlet büyüklerinizi İlah ve Rab edinmeyin. Şeytan, müşrik dostları eli ile Allah’a isnad edilen putlar diktirmedi mi ve Resul’e uluhuyed isnat ettirmedi mi!.

Biz ne Kalkancı tarikatından ders aldık, ne Adnan Oktar’dan. En siyasi ve anti Siyonist çevrelere Anti Mason propagandalarla geldiler, Darwin’e karşıydılar, Mehdi’yi müjdeliyorlardı ne olduklarını gördünüz. Meğer onlar da masonlarla çalışıyorlarmış. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.050 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar