Sabır, sabır..

Bizi gören, duyan, bilen, hüküm sahibi bir Allah var.. Ye’s yok. Sabır. Bu süreç kolay bir süreç olmayacak.. Sabır. Bu seçimler, bundan sonrası için yol gösterici olacak.. Bu olaylar aslında bu seçimleri...

Bizi gören, duyan, bilen, hüküm sahibi bir Allah var.. Ye’s yok. Sabır. Bu süreç kolay bir süreç olmayacak..

Sabır.

Bu seçimler, bundan sonrası için yol gösterici olacak..

Bu olaylar aslında bu seçimleri hedef alıyor, Türkiye’yi hedef alıyor. AK Parti değilse ne, MHP mi, HDP mi.. Türk’ü de düşünsün, Kürd’ü de. Türkiye zaafa uğrarsa, bölgedeki bütün devletler tehdit altında kalır, zaafa uğrar, oyuncak olur..

CHP mi iktidar olacak.. Türkiye derin devlete, Paralel yapıya, Koç’a, Doğan’a kalırsa o zaman görürsünüz gününüzü. Yeniden IMF’ye el açar duruma düşersiniz, gelen günler geçen günleri aratır. Suriye’ye dönersiniz. O zaman anlarsınız yaşadığınız günlerin değerini..

Bizde “içimizdeki beyinsizlerin işledikleri yüzünden bizi helak eder misin Allahım” deriz.. Koç da, Doğan da, Pensilvenyalı da, Bahçeli de, Demirtaş da kına yakar o zaman herhalde.. Bu tutuşturdukları ateş gün gelir kendilerini de yakar, görürler günlerini.. İyi; Etiler, Teşvikiyeli beyaz Türkler de kına yaksınlar..

Söyleyeyim bu hal kontrolden çıkacak olursa kıyamete kadar sürecek değildir.. Tamam, bu işin kan ve can maliyeti büyük olur, ama sonunda o kuvayı milliye, o müdafayı hukuk ruhu yeniden uyanır. Bu kez cephede kazandığımız savaşı, 12 adayı Yunanistan’a verdiğimiz gibi masada kaybetmeyiz.. Bunun faturasını bu kez bu coğrafyanın halkları ödemez bu kez, Avrupalısı da öder, Rus’u da.. Siyonistler, Sisi, Esed anasından doğduğuna pişman olur.. Ruslar Tartus’ta kalamaz. Körfezin prensleri nereye gider bilmem ama ne Suudi kalır, ne Lübnan, ne de Ürdün.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.053 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.597 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar