Peki bundan sonra ne olacak!

İsrail Müslümanların ramazanını kutlamaya (!) hazırlanıyor. Her bayramda mutlaka bir şeyler yapacaklar. Bu ramazan için daha bir telaşlılar. Nekbe öncesi (Nekbe. İsrail’in 15 Mayıs 1948’de tarihi Filistin...

İsrail Müslümanların ramazanını kutlamaya (!) hazırlanıyor. Her bayramda mutlaka bir şeyler yapacaklar. Bu ramazan için daha bir telaşlılar. Nekbe öncesi (Nekbe. İsrail’in 15 Mayıs 1948’de tarihi Filistin topraklarında bağımsızlığını ilan etmesi) ABD’nin de verdiği destekle, daha şimdiden kan dökmeye başladılar. Biliyorsunuz aynı gün ramazan başlıyor.

Bu arada ABD Kudüs’te büyükelçilik açmaya hazırlanırken, göreceksiniz bunu ilk tanıyan ülkeler, Suudi Arabistan, Mısır ve BAE olacak!

BAE’nin Sokorta’da ne işi varsa, Yemen’e ait takım adaları işgale başladı. Yemen’den, Husi’lerin işgali altında tuttuğu bölgelerden  aynı zamanda Suudi Arabistan’a yönelik füze saldırıları devam ederken, ABD’nin İran’la daha önce vardığı anlaşmayı iptal etmesinin ardından İsrail, Bekaa’daki Hizbullah mevzilerini ve İran mevzilerini vurmaya başladı.

İran cevap vereceğim diyor. Tahran  Ankara ve Moskova ile temasta. Rusya’nın İsrail’e nasıl bir cevap vereceğini göreceğiz.

İran ne zaman akıllanacak bilmiyorum. Irak ve Suriye’ye girerken ABD ve İngiltere’nin niçin sessiz kaldığını akletmeyecek kadar saf mı bunlar. Ya da Husi’ler Yemen’e girerken ABD ve İngiltere neden sessiz kaldı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar