Paralel yapı kaybetti

Paralel yapı inandırıcılığını ve ciddiyetini kaybetti. Benim oğlum bina okur, döner döner yine okur. Kırık plak gibi aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorlar..Düşmanımın düşmanı benim...

Paralel yapı inandırıcılığını ve ciddiyetini kaybetti. Benim oğlum bina okur, döner döner yine okur. Kırık plak gibi aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorlar..Düşmanımın düşmanı benim dostumdur anlayışı ile, AK Parti’ye karşı herkesle işbirliğine hazırlar.. CHP, MHP, HDP farketmez. Ya da İsrail, ABD, İngiltere, Vatikan, Almanya, Esed, Sisi de olabilir bu..

Dokundukları kimseye itibar ve şans getirmiyorlar.. CHP için de, MHP için de, HDP için de bu böyle. Kimle işbirliği yaparlarsa onlara bir uğursuzluk bulaşıyor sanki. 

Kendi TV’leri, gazeteleri hep aynı şeyi söyleyip durduğu için kendi tabanları bile bıkmış olmalı ki, kendileri bile kapı önlerine bırakılan gazetelerini alıp okuma zahmetine katlanmıyorlar.

Sosyal medyadaki adamları terbiyesiz, ahlaksız, ağzı bozuk tipler. Hakaret, iftira, tehdit, başka bir şey yok. Şecaat arzettiklerini zannederken içlerinde gizledikleri ikinci kişilikleri dışa vuruyorlar sanki.. Öfkeleri akıllarından büyük olduğu için, bu işin muhataplarından çok kendilerine zarar verdiğini  bile bilmiyorlar.. O hoşgörü, diyalog hikayesi de böylece bitmiş oluyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.053 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.597 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar