Olur böyle vakalar

İş anlaşıldı. ABD birilerini tokatlayacak ve karapara, terör, uyuşturucu bahanesi ile bu paralara el koyacak.. Off-shore’larda temizlik var.. ABD bunu hep yapar. Bal tuzağı kurar, karıncalar toplanır, sonra onları ham eder.. Daha...

İş anlaşıldı. ABD birilerini tokatlayacak ve karapara, terör, uyuşturucu bahanesi ile bu paralara el koyacak.. Off-shore’larda temizlik var..

ABD bunu hep yapar. Bal tuzağı kurar, karıncalar toplanır, sonra onları ham eder..

Daha önce ortaklık kurar, kadın verir, verir de verir. Onların başkalarının paralarını toplamalarına yardımcı olur, yani kuzu besler gibi bakar, besler, semirtir ve keser. Daha önce her halta göz yumar, ayağınız takılırsa kurtarır..

Bu hesapta sadece iş adamları yok, politikacılar da var, bürokratlar da var. Olmayan yok ki, sporcu, sanatçı, mafya babası, şeyh, hacı-hoca, ruhban herkes var.. Gariplerin kesilirken sesi bile çıkmaz. Arkalarından ağlayan da olmaz.. Dava da açamazlar, haklarını savunamazlar anlayacağınız..

Bana kalırsa İsviçre, Off-Shore’lar, mesela Dubai’de fırtına öncesi sessizlik yaşanıyor.. İddiaya göre Dubai’de Paralelin epey parası var, ilişki kurdukları şeyhler var.. Dubai’den bir Panama çıkar mı? Bana kalırsa fazlası da çıkar. Bir çok Arap şeyhi, Hintli, Rus, Kazak, Ankaralı, İranlı, Mısırlı, Yemenlinin fena şekilde canı da yanar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.053 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.597 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar