Ölümün yeni markası: Sepsis

Bugüne kadar ne dedikse çıktı. Ama birileri bir illüzyon dolabına dönen bilimin dönme dolabının arkasına saklanıp, her seferinde yeniden kılık değiştirip yine geldiler. PCR yalan dedik, şimdi...

Bugüne kadar ne dedikse çıktı. Ama birileri bir illüzyon dolabına dönen bilimin dönme dolabının arkasına saklanıp, her seferinde yeniden kılık değiştirip yine geldiler. PCR yalan dedik, şimdi “muptiplex” versiyonu ile geri geliyorlar. Tükürükten de olur diyorlar!

İlaç dediler, ilk ilacı geri çektiler, 2’ncisini çekme noktasına geldiler. Ölen öldü, kalan sağlar bizimdir, nasıl olsa. Aşı yalanları ellerinde patladı. Mikrop izole edilmedi dedik, daha yeni yeni kabul ediyorlar ama, bu defa varyantları üzerinden geliyorlar. Artık CoVID’19 da demiyorlar, Corona grubundan bir mikrop işte. Aşının üzerinde de zaten SARS-Cov-2 yazıyor.

Aşıların, ilaçların kullanım süresi dolanların üzerine yeni etiket yapıştırıp yollarına devam ediyorlar. Hem zaten kim hesap sorabilir ki, kendilerine, arkalarında dağ gibi bir DSÖ dururken.

Şimdi de birtakım şirketlerle anlaşmışlar, HES’i birkaç adım ileri götürmek için, Chip öncesi, Global Health Pass’ı Chipe yükleyip, bileklik ya da kolye ile herkese takmaya çalışıyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.597 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar