Müfettişleri kim teftiş edecek

Geçen gün Ankara’daydım. Çok eskiden tanıdığım gıda, sağlık, yapı denetçiligi konusunda eğitim veren bir dostla konuşuyorum.. Paralel yapı ve rüşvet, kamu kaynaklarının Paralel...

Geçen gün Ankara’daydım. Çok eskiden tanıdığım gıda, sağlık, yapı denetçiligi konusunda eğitim veren bir dostla konuşuyorum.. Paralel yapı ve rüşvet, kamu kaynaklarının Paralel yapıya nasıl aktarıldığına geldi konu.

Bugün de İpek-Koza şirketlerine ve televizyon ve gazetelerine operasyon haberi geldi.. Aslında beklenen şeylerdi bunlar.. Sürpriz olmadı. Asıl bugüne kadar niye beklendi onu anlamak zor.. Asya Finans’ın ardından İpek-Koza operasyonu en önemli operasyon.. Sırada Zaman, Samanyolu ve diğer medyaların olduğunu tahmin etmek için müneccim olmaya gerek yok..

Dershane ve okullara yönelik operasyonlarda ele geçen çek, senet ve himmet kayıtları diğer işadamları için de çemberin giderek daraldığını gösteren bir işaret olarak kabul edilebilir..

Paralel yapı şu günlerde uyuyan ajanlarını AK Parti listelerinde muhafaza etme ve yeni adayları listeye sokma peşinde. O kimse, geçen gün, güvendiğim birinin selamı ile gelen biri SODES paralarını, 7 şubat savcısının kardeşi üzerinden belli merkezlere aktaran, Paralel Yapı’nın lider kadrosundan birinin kardeşinin tecavüz davasını engelleyen, Cemaatin önemli finans kaynaklarından biri olan biri AK Parti’de milletvekili olmak için kolları sıvamış. Kim olduğunu da öğreneceğiz bakalım. Kadın-erkek, örtülü-açık her tür adamları var. Her yolu deniyorlar ve her kapıyı çalıyorlar..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.053 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.597 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar