mRNA’DA metil-Psödouridin’in mi var? 

Yeni Akit Gazetesi Yazarı Abdurrahman Dilipak'ın bugünkü (05.04.2022)''mRNA’DA metil-Psödouridin’in mi var? '' başlıklı yazısı.

Ramazan’da bakalım nereden saldıracaklar diye bekliyordum. Erken başlamışlar. 

Daha bu karşılama, bana kalırsa devamı da gelecek. 

Muammer KARABULUT 5gvirusnews’da, “Pfzier&Biontech, Sağlık Bakanlığı’nı kandırdı(mı!?)” diye soruyor!! 

Yazacağım konu bu soru ile ilgili. Bu sorunun cevabını yargının bulması gerek. Ama “Viranşehir savcısı”nın başına gelenlerden sonra ne yapacağız bilmiyorum. Bir savcıya yönelik bir haksızlık bütün savcılara yöneltilmiş bir tehdittir. Adamcağıza, yargıyla ilişkilendirilmiş FETÖ’nün zihniyet ikizi bir trol çetesi, FETÖ’cü iftirası bile atmış. Viranşehir savcısı için henüz bir karar verilmiş değil. Bakalım HSK bu tuzağa düşer mi? Bu kadar süre geçmiş, bakanlık da takibat başlanmış olunca, ihraç kararı çıkar mı bilmem ama, öyle bir karar çıkarsa onun bağımsız olarak bile meclise girmesi uzak bir ihtimal değil. Hele şimdi yazacağım skandaldan sonra! Biontech kullananlara kötü bir haberimiz var. Yazdığım yazının kaynağını ilgili internet sitesinde okuyabilir, dip notlarından kaynağına ulaşabilirsiniz.

mRNA sıvılarının mucidi olarak bilinen Prof. Dr. Robert W. Malone, “mRNA sıvılarında Psödoüridin’i neden enjekte ediyorlar” diye bir soru sormasa ne olduğunu bilmiyorduk. Sağlık Bakanlığı resmi web sitesinde, Pfzier&Biontech’in ürettiği mRNA aşısının (BNT162b2-Araştırmanın adı-kodu) içeriğine aslında yazmışlar: “lipidler, potasyum klorid, monobazik potasyum fosfat, sodyum klorid, dibazik sodyum fosfat dihidrat ve sükroz bulunmaktadır. 2017 yılında Zika virüsünde ile denemesi yapılan mRNA sıvılarının içinde ve bugün de Moderna ve Pfzier&Biontech sıvılarında metil- Psödouridin var. Gözle görünmeyen ancak Elektron Mikroskobu ile görülen virüsler diğer tarafta yine gözle görünmeyen ancak, Geçirimli Elektron Mikroskobu (TEM), Taramalı Elektron Mikroskobu (SEM) ve Atomik Kuvvet Mikroskobu ile analiz edilebilen içinde nano parçacıkların uçuştuğu mRNA sıvısı vardı. Metil- Psödouridin herhangi bir organda doğal olarak bulunur mu? Psödouridin, bazı RNA’larda doğal olarak oluşur. Psödouridin, hücresel RNA’da en bol bulunan RNA modifikasyonudur. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.597 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar