Kendi partine, cemaatine, devletine laf anlatamıyorsunuz!

Yaklaşık 3 haftadır bu konuya kilitlenmiştik. CoVID belası ile ilgili derdimizi anlatmak için başka yolumuz kalmadı.Bu arada bizi heyecanlandıran bir gelişme oldu Brezilya’da. Tarihin en büyük mitingi gerçekleşti....

Yaklaşık 3 haftadır bu konuya kilitlenmiştik. CoVID belası ile ilgili derdimizi anlatmak için başka yolumuz kalmadı.

Bu arada bizi heyecanlandıran bir gelişme oldu Brezilya’da. Tarihin en büyük mitingi gerçekleşti. Milyonlarca insan global teröristlere karşı birlik oldu.

Türkiye’de biz hukuk yolunu, idari yolu, siyasi yolu bütün kanalları ile denedik. Cemaat, STK, Medya, Akademi herkesin kapısını çaldık. Büyük partiler(!?) ilgisiz kaldılar. Büyük Gazeteler (!?) de. Büyük STK’lar da(!?)

“Ulusal Medya” büyük ölçüde kapılarını bize kapattı. “Yerli ve Milli” olana karşı “yabancı” olanın yanında durdu. Zaten aşı dedikleri sıvı konusunda da, kendi yurttaşına karşı yabancıları koruyan bir onamı, yine yerli ve milli olana karşı yabancıyı koruyan bir işlemi yapmanızı istemiyorlar mı! Aynı konu, ruhsatı alınmamış, içeriği belli olmayan, 3. fazı tamamlanmamış, hatta 3. fazı yerli ve milli toplulukların üzerinde deneyen bir akıl yönetmiyor mu bu süreci.

Süreci yöneten akıl Bill’in adamlarının...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.642 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.130 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.045 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.590 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar