Kanada’dan bakınca

Arkadaşlarla Kanada’yı konuşurken ilginç şeyler anlattılar.. PKK’lılar, HDP’liler, Paralelleri konuştuk. Ülke genelinde şiddet olayı da yaşanmıyor, şiddete karşı da sıfır tolerans...

Arkadaşlarla Kanada’yı konuşurken ilginç şeyler anlattılar.. PKK’lılar, HDP’liler, Paralelleri konuştuk. Ülke genelinde şiddet olayı da yaşanmıyor, şiddete karşı da sıfır tolerans politikası uygulanıyor.. Değil bir gösteride silah kullanılması, molotofkokteyli atılması, yüzünü kapatmak için, kimliğini gizleme maksadı taşıyan maske takılması başlıbaşına bir suç. Hatta o durumda polisin doğrudan ateş etme yetkisinden söz ediliyor..

Trafik kontrolünde bile, polis sizi durdurduğunda eliniz direksiyonun üstüne olacak. Polise direnemezsiniz. Polise direnmek zaten başlıbaşına bir suç..

Demirtaş geçen seçimde 3 defa gelmiş Kanada’ya. Bunları görüyorlar, biliyorlar ama yine de gelip Kanada’da Türkiye’yi şikayet ediyorlar..

BDP’lilerle Paralel yapı şu günlerde seçim için birlikte çalışıyor sanki.. İşin garip yanı, Paralel yapı elemanları sanki yarı resmi görevli gibi görülüyor siyasiler ve bürokratlar nezdinde..

Burada aktif bir AA muhabiri var, Seyid Aydoğan. Kanada haberlerine ulaşmak için www.aa.com.tr’ye bakabilirsiniz... Türkiye’den gelenlerin durumunu soruyorum. O da uzun zamandır burada Paralel yapının her alanda örgütlendiğini söylüyor.. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.053 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.597 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar