İnanç eksikliği

Güç uyanıyor. Fareli köyün kavalcısı devrede. Star Wars-7 “perde” demeden marketlerde Darth Vader’ler yerini aldı bile. Yakında sokaklarda göstericiler de bu maske ile sokağa çıkabilirler. Çikletlerden...

Güç uyanıyor. Fareli köyün kavalcısı devrede. Star Wars-7 “perde” demeden marketlerde Darth Vader’ler yerini aldı bile. Yakında sokaklarda göstericiler de bu maske ile sokağa çıkabilirler. Çikletlerden, çikolatalardan canga gibi tipler sokaklara dökülebilir.

Kaledion, afedersiniz CHP’li Kadıköy Belediyesi “zabıta ekibimizi güçlendirdik” sloganı ile ışıklı kılıcı zabıtanın eline vererek, başına Darth Vader kaskı geçirdi.

Basit bir PR çalışması uğruna yapılan bu iş ile ilgili olarak, dünyayı işgal etmek isteyen imperial generaline dediği gibi “senin inançsızlığın beni rahatsız ediyor” demek mi gerekiyor.

Muhafazakar bir zincir mağazanın vitrininde afişe çıktığı Darth Vader T-Shirtleri, uluslararası bir markanın imajını satarak, para kazanmak isteyen bir tekstilcinin açıkgözlüğü ile mi açıklanmalı, ya da film yapımcılarının ticari zekası ile mi? Bu aslında her ikisi yanında bir toplum mühendisliği ile açıklanamaz mı. Yani bir taşla birkaç kuş, bir tavşandan birkaç post.

Sakın toplum bu müziklerle, şuuraltına verilen mesajlar içeren bu filmlerle kıyamet savaşına hazırlanıyor olmasın.

Matrix’le kaç kişi Buhtunnasr ya da filmdeki adı ile Nebukadnezar ile tanıştı. Bu olayın bizim dünyamızla ne alakası var.. Siz Nebukadnezar diyince başka bir kaynaktan bilgi aldınız. Buhtunnasr sizi başka bir kapıya yönlendirecekti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.053 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.597 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar