İmamoğlu nereye koşuyor?

Siyaset bazan “dua ile istenen bela”ya dönüşür. Aslında sadece siyaset değil, ihtirasla istediğiniz her şey sizin için “fitne”dir.. O ihtirasla istediğiniz şey sizin imtihanınız olur.

Ne isteyeceksek hayırlısını isteyelim.

Daha önce de yazdım. İmamoğlu’nun işi zor. Geldiği yerde beslediği yamyamlardan yakasını zor kurtarır. Şimdi bir de HDP’si, İyi Parti’si var. Dolaylı da olsa destek aldıkları SP var.

Bunları başınıza toplamak zor değil. Bu iş cin toplamak gibidir. Toplamak kolay, dağıtmak zordur.

Tiyatro maskesi gibidir bunlar. Önce güler yüzlerini gösterirler, sonra asık suratlarını. Pembe dizilerdeki acemi aşıkların kalp işareti ile billboardlardan gülücük dağıtmaktan da ibaret değil. 

Sahi İmamoğlu CHP’de hangi kanadı temsil ediyor? CHP Ankara ve İstanbul’u aldı da, Ankara’da eski bir MHP’li, İstanbul’da Kur’an hafızlığı için Kur’an Kursuna gitmiş bir “İmamoğlu” ile kazandı bu seçimi. İstanbul il örgütünde ateist olduğunu söyleyen bir hatun kişi var.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.050 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum