İlahlar savaşına hazır mısınız?

Yeni Akit Gazetesi Yazarı Abdurrahman Dilipak'ın bugünkü (06.03.2022)'' İlahlar savaşına hazır mısınız?'' başlıklı yazısı.

“Deizm” tartışmasını unutun. Birileri, hani şu peşlerinden koştuğumuz, idollerimiz olan zamane tanrıları yok mu, Bill Gates, Elon Musk falan gibi.. 

Onlar “Tanrıyı tedavülden kaldırmak” için yola çıktılar! Artık siz de “Tanrı” olabilirsiniz! 

Yani sözün özü “Deist” olmanıza gerek yok. Siz tanrı olacaksınız ya hu! 

Metaverse girin Genesiste yeniden yaratılacaksınız.

İşler tersine döndü. Ufaklıklar Deist olurken, “Baba”lar ya da “Büyük Biraderler tanrı olmaya hazırlanıyorlar! 

Haydi Business’ler! Yıllık geliriniz 1 trilyon dolara ulaşacak Metaverse’e katılmanın tam zamanı! Tanrılar tanrısı Lucifer sizi “Yeryüzünde bir cennet ve ebedi bir hayata çağırıyor. 

Hem zaten ne diye, “Ankara ya da Antalya’ya, önemli bir toplantı var ya da bayi toplantısına gidiyorum diye Ukrayna’ya gidip pahalı ve riskli sex partilerine katılacaksınız ki, zaten Ukrayna da savaş var. Sen söyle Ukrayna, Katmandu ya da Rio de Janeiro ayağına gelsin, hem de tek tıkla. İster kumar oyna, istersen sanal dünyanın artırılmış gerçeklik dünyasında RF’le uyuşturucu al. Daha ucuz ve pratik, garantili bir gözlük parasına. İcabında fetvası da bedava! 

Hem zaten siz tanrı olma yolunda ilerlerken ne fetvası kardeşim.

Starlink hizmetinde yeni dünyaya uçmak için, 5G için “Ankara çalışıyor”!

Yeni iş dünyası Metaverse aleminde hayat bulacak. JP Morgan öyle buyurdu. Biz Davos’u beklerken Barcelona fuarında bunlar da konuşuldu. Bizler “Biyolojik insan”ın son örnekleriyiz. Bizden sonrası Trans Humanizm dönemi. Biyolojik insan değil, “Biyonik insan” dönemi başlıyor. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar