Hayır bu iş böyle olmaz!

Bizimkiler bu işi beceremiyorlar.. Fransa’daki, Belçika’daki olaylar böyle verilmez.. Öğrenmemişsiniz.. Bir “Kırmızı fularlı kız”ınız bile yok.. Kırmızı elbiseli bir bayan ellerinde...

Bizimkiler bu işi beceremiyorlar.. Fransa’daki, Belçika’daki olaylar böyle verilmez.. Öğrenmemişsiniz..

Bir “Kırmızı fularlı kız”ınız bile yok.. Kırmızı elbiseli bir bayan ellerinde çiçekle şöyle Titanik filminde geminin burnunda durur gibi TOMA’ya karşı duracak. 

Hayır hayır,Brezilya’nın Rio de Janeiro şehrindeki Corcovado Dağı üzerinde yer alan 38 metre yükseklikteki “Kurtarıcı İsa” heykeli (!?) gibi duracak. Rio karnavalının tepesinde bir peygamberin haşa heykelini dikeceksin.. Batı kafası bu..

Bunlar geziyi de “Taksim karnavalı”na çevirmek istemişlerdi aslında.. Gezi bileşenlerinden LGBT bu işin ihalesini alabilir.. Taksim’e camiye hayır, ama Karnaval yakışır değil mi?

Ama Paris’e gönderecek bir tiyatrocunuz da yok, onu resmedecek bir fotoğrafçınız da..

Bir piyanist de mi bulamadınız.. Canlı heykel de mi bulamadınız.. Sapanla taş atacak turist obez bir teyze de mi bulamadınız ya hu!

Hani daha TBMM İnsan Hakları Komisyonu’ndan kaç üye gitti Paris’e..

22 Kasım 2011’de 87 yaşında hayatını kaybeden Fransa eski Cumhurbaşkanı François Mitterrand’ın eşi Danielle Mitterrand, “Kürt Baharında / Ben Hayatını Adamış bir Peşmergeyim” isimli kitaba önsöz yazıyordu. Dahası bayan Mitterrand o yaşında Güneydoğu’ya gelmiş, PKK’lılarla görüşmüştü.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.596 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar