Gelecek günlere dair

Dikkat! “Gelecek günler” geçen günleri aratabilir. İnşallah korkulan olmaz, ama gidişat iyi değil. Bizler kendimizi değiştirmeden, Allah bizim hakkımızdaki hükmünü değiştirmeyecek. Bir ülkede...

Dikkat! “Gelecek günler” geçen günleri aratabilir. İnşallah korkulan olmaz, ama gidişat iyi değil. Bizler kendimizi değiştirmeden, Allah bizim hakkımızdaki hükmünü değiştirmeyecek. Bir ülkede yaşayanlar, o ülkede olup-bitenleri görmezden, duymazdan, bilmezden gelme hakkına sahip değildir.

Mikroplar bünyeyi sardıklarında o canlı ölürken, onunla birlikte o mikroplar da ölür. Pek azı başka bir canlıya bulaşır ve aynı döngü devam eder. Mikrop mikropluğunu yapar. Mikroplara bulaşan canlılar, eğer sağlıklı bir ortamda, sağlıklı bir çevrede, sağlıklı bir hayat sürmüyorlarsa akıbetleri değişmeyecektir.

Biz; FETÖ, PKK/PYD-HDP, LGBT, siyasi polemikler, Kanal İstanbul, Şehir Hastahanesi, Millet Parkı, karayolları, Hızlı Tren, İHA, SİHA, savunma sanayi üzerinden gidiyoruz da, halkın kafasında başka suali mukadderler var. Bunları kim, nasıl, kaça yaptı gibi mesela. Ya da aile, fuhuş, kumar, uyuşturucu gibi. Kara para, mafia, çeteleşme, adaletsizlik gibi. Millet BÇG, ADD, ÇYDD, Ergenekon, Balyoz konusunu unuttu gitti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.050 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar