Fırtına öncesi sessizlik

Ülkemizde, bölgemizde ve dünyada, ekonomik, politik, askeri ve içtimai birçok konuda insanlar tedirgin bir bekleyiş içinde. Gelişmeler, umud değil, korku üretiyor. En basitinden Covid ile ilgili tedirginlikler giderek artıyor.

Ülkemizde, bölgemizde ve dünyada, ekonomik, politik, askeri ve içtimai birçok konuda insanlar tedirgin bir bekleyiş içinde. Gelişmeler, umud değil, korku üretiyor. En basitinden Covid ile ilgili tedirginlikler giderek artıyor. Kış geliyor ve hasta sayısı artıyor. Bu eski salgının bir devamı, yeni bir dalga mı, yoksa Covid’in mutasyona uğramış şekli mi?

Zaten insanların kafası oldukça karışık. Aşı çıktı çıkacak deniyor bir yandan, bir yandan mutasyon söz konusu ise aşının ne faydası olacak tartışmaları sürüyor. Maske konusu da öyle.

Ege’de (Adalar denizinde), Doğu Akdeniz’de ve Karadeniz’de gerilim azalmıyor artıyor. Aynı şekilde NATO ve AB ülkeleri arasında da sorunlar var.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.050 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar