“El emin” olmak!

Sanırım asıl sorun bu.. “El emin” miyiz.. Değilsek cahil ve zalim bir topluluğuz demektir.. Sonuç belli, Allah cahil ve zalim bir topluluğa hidayet nasib etmez.. O zaman içimizdeki beyinsizlerin işledikleri yüzünden acı...

Sanırım asıl sorun bu.. “El emin” miyiz.. Değilsek cahil ve zalim bir topluluğuz demektir.. Sonuç belli, Allah cahil ve zalim bir topluluğa hidayet nasib etmez.. O zaman içimizdeki beyinsizlerin işledikleri yüzünden acı çekebiliriz.. O bozgunculara gelince onlar, “biz ancak ıslahedicileriz” diye dolanıp dururlar..

Hep diyorum: Biz kendi hakkımızdaki hükmü değiştirmedikçe Allah bizim hakkımızdaki hükmünü değiştirmeyecek.

Siz ne yaparsanız yapın dünyaya gelecek olanlar gelecek, gidecek olanlar gidecek ve bir gün herkese yaptıklarının hesabı sorulacak..

Akacak kan damarda durmaz..

Kimileri tanrıyı kıyamete, kimileri kendilerine siyasi coğrafyada yer açmaya zorluyor ama, kimsenin böyle bir gücü yok.. Hüküm Allah’ındır.. Herkes yapıp yapmadıkları ile ya kendi cennetine kendi sırtında tuğla taşır, ya da kendi cehennemine kendi sırtında odun..

Bakıyorum da ne kadar çok insan kendi cehennemine kendi sırtında odun taşıyor.. Ebu Leheb soyundan bunlar.. Onların elleri kurusun..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.053 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.597 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar