Eczacılar tatile çıkabilir

mRNA dediğiniz sistem tam olarak hayata geçirildiğinde, tek bir ilaç olacak ve o ilaç kişiye özel programlanacak. Yani sisteme en yakın sağlık merkezinden başlanacaksınız. O sizin elektromanyetik özelliklerinizi, DNA...

mRNA dediğiniz sistem tam olarak hayata geçirildiğinde, tek bir ilaç olacak ve o ilaç kişiye özel programlanacak. Yani sisteme en yakın sağlık merkezinden başlanacaksınız. O sizin elektromanyetik özelliklerinizi, DNA zincirinizi / gen haritanızı çıkartacak sorununuzu tesbit edip, ona yönelik bir yazılım hazırlayacak. Siz bankamatik gibi bir cihazın önüne gidecek, şifrenizi göreceksiniz. O size özel mRNA’yı hazırlayıp verecek.

Eczacıya da, ilaca da, ilaç fabrikalarına da gerek yok.

Zaten kafanıza Chip takmışlarsa ona da gerek yok. Cep telefonunuzda beyninize yükleme yapabileceksiniz. Eğer zaten cep telefonunuza gerekli app.’leri yükledinizse, sağlığınızı her an hem siz, hem de sistem saniye saniye izleyecek.

Siz zaten artık bir Siborg yani biyonik bir robotsunuz. Daha doğrusu siz bir NESNE’siniz artık. NESNELERARASI İLETİŞİM ile NEURALİNK sistemi ile havada ve karada, şehirde ve kırsalda  5G ve alçak irtifa uyduları ile izleniyorsunuz.

Siz de Chip’lenip sisteme entegre...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar