Dokunmayın Kemal’ime!

Kemal, aynı zamanda ve bazı durumlarda Zeval’i işaret eder. Mesela zirveden sonra inişe geçersiniz. Gecenin en karanlık anı, aydınlığa en yakın olduğu zamandır.. Zeval, zavallı durumuna düşürür bazan...

Kemal, aynı zamanda ve bazı durumlarda Zeval’i işaret eder. Mesela zirveden sonra inişe geçersiniz. Gecenin en karanlık anı, aydınlığa en yakın olduğu zamandır.. Zeval, zavallı durumuna düşürür bazan insanı. Zirvede tutunmak zordur.. Yokuş aşağı koşarak inmeye kalkarsanız zirveden yuvarlanırsınız. Düşüş çok hızlı olur ve bazan yuvarlanır, parçalanır, kurda kuşa yem olursunuz..

Hani dokunulmazlıkların kaldırılmasını istiyordunuz, ne oldu.. Hadi kaldırın dokunulmazlıkları. İşinize gelmedi değil mi. Şecaat arz ediyordunuz. Şimdi HDP’liler bir yandan Kılıçdaroğlu öte yandan ifade vermeye gitmeyeceklerini söylüyorlar. Yargıya meydan okuyorlar..

Milli iradeye, yürütmeye, yasamaya, herkese meydan okuyorlar. Siz kimsiniz ya hu! Kendi sözünüzle kendi kazdığınız tuzağa düştünüz. Mekerallahu..

Ankara’da olup bitenler konusunda daha önce yazdım, ama şimdi biraz sükûnetin avdet etmesini bekliyorum.

Evet, Kemal’e ermeden bazan birileri sizi kanadınızdan tutarak layık olmadığınız yüksekliklere taşırlar.. sonra da sizi layık olmadığınız yerden, işiniz bitince atarlar, kullanılmış bir mendil gibi. Bu gibi durumlarda ne kadar yükselirseniz o kadar çok gözükür nasiyeniz..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.053 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.597 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar