Çocuklarınızın rüyalarını nasıl çalıyorlar!

Yeni Akit Gazetesi Yazar Abdurrahman Dilipak'ın bugünkü (05.05.2022)''Çocuklarınızın rüyalarını nasıl çalıyorlar!'' başlıklı yazısı.

Oyunlar, çizgi filmler, çocuklarınıza sanal bir dünya sunuyor ve onların hayal kurma kabiliyetlerini köreltiyor. Şuuraltlarını sömürüyor, onların reflekslerini kaydederek, çocuklarınız bilgisayarda oynarken, bilgisayar onunla oynuyor aslında. 

Çocuğunuz bilgisayarı kullanmıyor, bilgisayar çocuğunuzu kullanıyor. O ekrandaki görüntü ile oynarken, bilgisayarın ekranı evin içini görüyor ve dinliyor. Adım adım büyük gözaltı gerçekleşiyor. Sizin bütün mesajlarınız ve etkileşimlerinizle ilmek ilmek çözülüyorsunuz. 

Burada yapay zekanın subliminal yöntemlerle zihninizi okumaktan öte zihninize yükleme yaptığının farkında mısınız.

Çocuklarımızı çalıyorlar farkında mısınız. Onların tüketim ve davranış alışkanlıklarını dönüştürerek DNA’larıyla oynuyorlar ve cinsiyetlerini dönüştürmeye çalışıyorlar.

Bir çocuk, “ben insan olmak istemiyorum, motorlu kaykay olmak istiyorum” der mi? Diyor çünkü çocuk insan olmak istemiyor. Hep kötülük yapıyor, öldürüyor. Ama kaykay sürekli geziyor, konuşuyor, uçan...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.053 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.597 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar