Bu “toplumsal cinsiyet” neyin nesi!

Yeni Akit Gazetesi Yazarı Abdurrahman Dilipak'ın bugünkü (25.06.2022)''Bu “toplumsal cinsiyet” neyin nesi!'' başlıklı yazısı.

Evet, bu GENDER nereden çıktı ve bu BİREY neyin nesi. 

Bu “Allah’ın belaları”nı kim sardı başımıza? Bu iş nasıl oldu!? 

Kimse nasıl oldu da bu cinayetin farkında varmadı!? Bu “onur” kimin! 

Ankara’da, İstanbul’da nasıl oluyor da birileri bu “TOPLUMSAL CİNSİYET” kavramından vazgeçmek istemiyor. 

Nedir bu toplumsal cinsiyet!? Dün, başörtüsü mücadelesinde namus, iffet, şeref, haysiyet, din, ahlak diye direnen Müslümanlar, milliyetçi-muhafazakar kesim nasıl oldu da bu aşağılık oyuna alet oldular! Siyasi partilerin, akademi camiasının ve STK’ların neredeyse tamamını nasıl oldu da bu yanlışa ikna edebildiler. Toplum “uysal koyun” olmaya nasıl ikna edildi?!

Sahi, ben LGBT’ye pozitif ayırımcılık uygulayacaklarını açıklayan bazı holdinglerin isimlerini verdiğimde, aleyhime suç duyurusunda bulunanlar kimler tarafından bu işe ikna edildiler ve bugün bu konuda ne düşünüyorlar. 

Sanırım o zaman, hani şu “McKinsey olayı” vardı ya, birileri onun intikamını mı alıyordu yoksa bu şekilde! 

Bugün sokaklarda meydan okuyanlara karşı, Sodom ve Gomore, Pompei’nin, Caligula’nın çocuklarının kapınıza dayanmasını mı bekliyorsunuz. 

Bu gidiş bu ateşi tutuşturanları da, onlara karşı sessiz kalanları da yakacak. Sadece bu dünyada sizi yakmaz, ailenizi de yakar. 

Durun daha, bunun bir de öbür dünyası var. Ne zaman akledecek ve vazgeçeceksiniz. Ne umuyorsanız batıdan değil Allah’tan isteyin, batılılardan değil, Allah’tan korkun. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.645 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.049 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar