Biz melek değiliz!

Son günlerde sağda-solda en çok konuşulan, yazılıp çizilen konusu Erdoğan-Davutoğlu ihtilafı.. Birileri bu konuyu kaşıyıp duruyor.. Sürekli senaryolar üretiliyor.. Bu işin başını en çok da...

Son günlerde sağda-solda en çok konuşulan, yazılıp çizilen konusu Erdoğan-Davutoğlu ihtilafı.. Birileri bu konuyu kaşıyıp duruyor.. Sürekli senaryolar üretiliyor.. Bu işin başını en çok da Paralel yapı çekiyor.. Bir de AK Parti’den kurtulmak isteyenler.. AK Parti’den başka türlü kurtulamayacaklarını düşünüyorlar, onun için de, dedikodu, iftira üretmeye devam ediyorlar..

Sizin eşinizle, akrabalarınızla ilişkileriniz nasıl? İş ortaklarınızla ilişkileriniz nasıl, komşularınız, üyesi olduğunuz dernek, vakıf, “cemaat”te işler nasıl gidiyor.. Orada işler nasıl ise öbür tarafta da öyle.

Habil-Kabil olayını hatırlayın, Hz. İbrahim’in oğlu Hz. İshak’ın oğulları Yakup Aleyhisselam’la kardeşi arasındaki ilişkiyi hatırlayın. Sonra Hz. Yusuf ve Yakup Aleyhisselam’ın 13 çocuğundan 11’i nasıl oldu da Hz. Yusuf’u kuyuya attılar. Hz. Osman’ı öldürmeye gelenlerin başında Hz. Ebubekir’in oğlu da vardı.. Hz. Lut’un karısı ile arası iyi değildi.. Hz. Ali döneminde neler yaşandı biliyorsunuz. Hz. Ali ile Hz. Aişe annemizin arası da iyi değildir.. Hz. Hacer annemizle Hz. Sare annemiz arasında da sorun yaşanmıştı..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.053 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.597 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar