Bir 1 Mayıs daha böyle geçti!

1 Mayıs İşçi Bayramı imiş, ya da Bahar Bayramı imiş. Böyle bayram olmaz olsun.. Her 1 Mayıs’ta korku ve panik havası var toplumda.. Her 1 Mayıs’ta bomba, terör, kan, gözyaşı.. Magandalık...

1 Mayıs İşçi Bayramı imiş, ya da Bahar Bayramı imiş. Böyle bayram olmaz olsun..

Her 1 Mayıs’ta korku ve panik havası var toplumda.. Her 1 Mayıs’ta bomba, terör, kan, gözyaşı.. Magandalık yapılan bir gün 1 Mayıs. Sloganlar dışında işçi haklarının filan konuşulduğu yok.. Meydanda kimler var: CHP, Sosyalist Partiler, DİSK filan.. Bir de meydanı onlara bırakmak istemeyen bizim sendikalar.. Ve tabi kambersiz düğün olur mu, PKK, diğer illegal gruplar, şimdi bir de Paralelcilerimiz.. Ve Gezi cemaati tabi..

İktidar karşıtı bir koalisyon söz konusu bu konuda.. Bu hep yıllardır böyledir.. Yakacaklar, yıkacaklar, terör estirecekler, hani bayram yapıyorlar ya.. Bunu fırsat bilen Türkiye’ye düşman örgütlere fırsat veriyor bu tür olaylar. Sonuç ortada!

Yine 1 Mayıs, yine patlayan bombalar, canlı bomba paniği, patlatılan bomba yüklü araçlar..

Pazar günü bir çok kişi evinden çıkmadı.. Sokak % 1’e teslim edildi.. O kalabalıkların önemli bir kısmı polis.. İşçi pek az.. Ne kadar eylemci varsa sendika şapkası geçirip başına, eylem yapmak için gösteri alanına koşuyor.. Meydan sendikacılardan çok CHP’ye ve HDP’lilere teslim ediliyor..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.053 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.597 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar