Bekliyorlardı ki..

Şu günlerde başka şeyler bekliyordu birileri.. Erdoğan, Davudoğlu kaçsın, bazı politikacılar, işadamları, gazeteciler, hakimler, savcılar, emniyet müdürleri, subaylar tutuklansın. Kime niyet, kime kısmet.....

Şu günlerde başka şeyler bekliyordu birileri.. Erdoğan, Davudoğlu kaçsın, bazı politikacılar, işadamları, gazeteciler, hakimler, savcılar, emniyet müdürleri, subaylar tutuklansın.

Kime niyet, kime kısmet.. “Hocaefendi” AK Parti ile yollarını ayıralıdan beri bir haller oldu, kehanetlerinin hiçbiri tutmuyor.

Çoğu kimse farkında değil ama, artık Paralelin merkezi Pensilvanya değil, Toronto.. Hocaefendi gözetim altında. Yakında deport ederlerse şaşmam..

Hocaefendinin diyalog kuracak kimsesi kalmadı. Hoşgörüsü filan da bitti.. Kolu kanadı kırıldı. Küfürbaz biri oldu çıktı. Çevresine hakaretler yağdırıyor. Sadece Erdoğan’a değil, yakın çevresine, hatta senaristine bile. Graham Fuller’e, garantörüne, sponsoruna yani..

5. Parti hikayeleri ne oldu.. Harcadıkları o milyonlarca dolar.. Kime dokunurlarsa adamlar çarpılıyor. O uğursuzluk onlara da bulaşıyor. Ne Kılıçdaroğlu kaldı, ne Bahçeli, ne de Demirtaş.. Hatta Kamalak, Destici, diğer ufaklıkları saymıyorum bile.. Gül’ü de karanlık emellerine alet etmek için az çaba göstermediler. Adamın çevresini kuşatıp, götürme hayali kuruyorlardı ama Allah korudu.. Evdeki hesapları çarşıya uymadı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.053 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.597 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar