Bakın, anlamıyor musunuz?..

Basındaki tartışmalara bakıyorum da, siz ne diyorsunuz ya hu! Sadece ötekiler değil, bizimkiler de savrulmuş gidiyor.  AK Parti, Erdoğan, Davudoğlu olmasaymış ne olurmuş!. Öyle hemen ne korkuya kapılın, ne de...

Basındaki tartışmalara bakıyorum da, siz ne diyorsunuz ya hu! Sadece ötekiler değil, bizimkiler de savrulmuş gidiyor. 

AK Parti, Erdoğan, Davudoğlu olmasaymış ne olurmuş!. Öyle hemen ne korkuya kapılın, ne de umuda.. Havf ile Reca arasında bir yerde durmak gerek.. Böylesine büyük bir emanetin sorumluluğu altında, nasıl bir yük yüklendiğinin farkında olan insanların dudakları titrer.. Öte yandan Allah’a güvenin. Ümitsizliğe kapılmayın, eğer biz Onunla isek, “O, bizimledir.” Hani Erdoğan’ın o klibinde dediği gibi..

Aynı soruyu bir kez daha sorayım, “babam kız olsaydı ben kim olurdum”.. Ne Tanrıyı kıyamete ne de Allah’ı iktidara zorlayabilirsiniz.. Vazgeçin bu boş işlerden.. “Kaderin üstünde bir kader, göklerden gelen bir karar vardır”.. Bunu görmüyor musunuz!..

“Allah, (cc) servet ve iktidarı, halklar ve ülkeler arasında evirir çevirir”.. “Allah, bizi mallarımız, canlarımız ve sevdiklerimizle kimi zaman artırarak, kimi zaman eksilterek imtihan edecektir.”  Haşa, Allah’ın yetmeyen gücüne güç, yetmeyen parasına para, yetmeyen aklına akıl yetirecek değilsiniz..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.053 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.597 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar