Ama hocam!

Yeni Akit Gazetesi Yazarı Abdurrahman Dilipak'ın bugünkü (18.05.2022)''Ama hocam! '' başlıklı yazısı.

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, üniversitelere NFT ve Blockchain ile ilgili yeni bölümlerin geleceğini söyledi. 

Sırayla gidersek, önce Global Reset sonrası yeni normal dönemde, her şey sıfırlanınca, bugüne dair, hayata dair ne varsa değişecek. Meta Verse yani “Öteki dünya”ya göç var. 

Yani Ay’a, Mars’a göçeceğiz. Göçene kadar da bu dünyada Quantum bilgisayarlara geçeceğiz. Gelecek dünyanın inşasında kullanılacak, Neura Link ile insan ve hayvan “nesne”leştirilince onların kafalarına takılacak “mikro chip”ler, “nano chip”ler üretilmeye başladı bile. Hem zaten bugünkü insan da olmayacak ki, geleceğin dünyasında. Adını bile koydular: Trans Humanizm. Ve utanmadan, bize sormadan alnımıza o utanç markasını çaktılar bile, GENDER diye. Artık, yeniden yaratılmakta(!) olan GENOM’larız biz ve “Toplumsal cinsiyet” kimliğimizde GENDER olarak tanımlanıyoruz.

Hocam ya, artık yazım yapan yazılımlar var, yapay zeka üzerinden. GPT3, bu gibi konularda bizim gibi ölümlü insanlara ihtiyaç duymuyor. Zaten biz de iyi bir performans ve uyum gösterirsek TANRI olacağız. Meşrık-ı azamımız, Dünya Ekonomi Forumu’nun üstad-ı azam’ı, çakma meşiah, siber kurtarıcı Harari efendimiz (!), biyolojik insan türünün son örnekleri olduğumuzu söylüyor. Biz malum Hayvandan Homo Sapiense evrilmiştik, şimdi yeni hızlandırılmış bir tekno evrimle tanrı olacakmışız. Şimdiden söyleyeyim, ironi yüklü bu yazım ile ilgili olarak sürç-i lisan edersem affola.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.642 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.130 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.045 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.590 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar