Allahtan Korkmaz, Kuldan Utanmaz!

Buyurun bu haber Belçika’dan: BBC Türkçe’nin haberine göre, Belçikalı bir bakan 2500 eski Belçikalı Nazi’nin Alman hükümetinden emekli maaşı aldığını bildirdi. Nazi yönetimi...

Buyurun bu haber Belçika’dan: BBC Türkçe’nin haberine göre, Belçikalı bir bakan 2500 eski Belçikalı Nazi’nin Alman hükümetinden emekli maaşı aldığını bildirdi. Nazi yönetimi mağdurları maaşların durdurulması için hükümete başvurdu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Daniel Bacquelaine’un SözcüsüGeraldine Lamoureux BBC’ye yaptığı açıklamada, mağdurların “öfkelerini paylaştığını” söyledi. Ancak sözcü, ödemeleri Almanya yaptığı için “maaş alanların resmi sayısına sahip olmadıklarını” ekledi. Savaştan sonra 57 bin Belçikalı Nazi sempatizanı 1945’te hüküm giymişti. Savaş sırasında Belçikalılar Alman SS birliklerine katılmıştı, Belçikalı Nazi sempatizanları da Yahudilerin ve direnişçilerin kamplara yollanmasına yardım etmişlerdi. Maaşlarla ilgili talep, Belçika’da Nazi kamplarından kurtulanlar ve ülkenin uğradığı Nazi işgalinin hatırlanmasını isteyenlerin kurduğu Anı Grubu tarafından yapıldı.

Sahi Belçikalılar Nazi zulmü konusunda madem bu kadar duyarlılar da şu bizim Fehriye’yi niçin vermezler yıllardır.. Hani, ortada bir cinayet var, söz konusu olan terör suçu. Yoksa o terörist sizin “iyi çocuklar”dan mı?

Sanki Belçikalılar Almanlardan temiz. Kongo tarihine bir bakın bakalım ne görürsünüz, tencere dibin kara, seninki benden kara.

Fransızları saymaya gerek yok. Ha son olarak Senegal’den gelen bir haber vardı. Hani Çanakkale Savaşı’nda Senegal’den getirdikleri Müslüman askerleri karaya sürüp bizi bize kırdırmışlardı ya, şimdi onların aileleri Fransa’da dava açıp, yakınlarına maaş bağlanmasını istiyorlar.. Binlerce Senegalli, Fransız mezarlığında mezar taşlarında haçla yatıyor. Oysa onların gerçek isimleri de farklı, dinleri de..

İsterseniz Ruanda’dan söz edelim mi? Ya da Çad’dan.

Merkel’e Yahudi soykırımını değil sadece çingenelere, engellilere ve komünistlere yapılanları da sormak gerek..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.053 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.597 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar