Allah’ın dediği olur

Herkesin bir hesabı var, Allah’ınsa bir hükmü var. O’nun dediği olur.İsrail saldıracaktı. Ama evdeki hesap çarşıya uymadı. Oysa her şey hazırlanmıştı. Geri sayım başlamıştı....

Herkesin bir hesabı var, Allah’ınsa bir hükmü var. O’nun dediği olur.

İsrail saldıracaktı. Ama evdeki hesap çarşıya uymadı. Oysa her şey hazırlanmıştı. Geri sayım başlamıştı. Ama İsrail’de hükümet kurulamadı. Ardından Avrupa Parlamentosu için seçim yapıldı. Sonuç yine negatif. Sadece Hollanda da Wilders gerilemiş. Viyana seçime gidecek. Belçika bölünebilir ya da Flaman Milliyetçilere iktidarı teslim ederler..

Oysa askerler mevzilerine yerleşmiş, teröristler sahaya sürülmüş, Media ve STK maskeli kriptolar işaret bekliyorlardı. Ama olmadı işte. Şimdi oyalama taktikleri ile zaman kazanacaklar.

Tabii bu arada İstanbul seçimlerine ağırlık verecekler. Seçim sonuçları onlar için önemli. DAEŞ ile Türkiye’yi Kerkük’te oyalamaya çalışacaklar. S400 - Patriot, ekonomik ve siyasi baskılar, pazarlıklar devam edecek.

Seçim sonucunda Erdoğan ve AK Parti’yi bir şekilde köşeye sıkıştırırlarsa, erken seçim tartışması başlatacaklar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.053 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.597 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar