Ah MHP!

Yargıtay 18. Hukuk Dairesi, MHP’li Sinan Oğan’ın partiden ihracını kaldıran yerel mahkeme kararına yapılan itirazı reddetti. Eski Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, MHP Merkez Disiplin Kurulunca partiden...

Yargıtay 18. Hukuk Dairesi, MHP’li Sinan Oğan’ın partiden ihracını kaldıran yerel mahkeme kararına yapılan itirazı reddetti.

Eski Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, MHP Merkez Disiplin Kurulunca partiden çıkarılmış, bu işlemin iptali talebiyle dava açmıştı. Ankara 23. Asliye Hukuk Mahkemesi de ihraç kararını iptal etmişti. MHP Genel Merkezi ise yerel mahkemenin bu kararını temyiz etmişti. 

Dosyayı görüşen Yargıtay 18. Hukuk Dairesi, Genel Merkez’in temyiz talebini reddetti. Yargıtay 18. Hukuk Dairesi’nin kararında, Ankara 23. Asliye Hukuk Mahkemesi’nin kararının kesin nitelik taşıdığı ve temyiz edilemeyeceği belirtildi. Böylelikle Sinan Oğan’ın parti üyeliği devam ediyor.

İster misiniz, Oğan tekrar Bahçeli ile anlaşsın. Muhalefet cephesi dağılsın. 10 Temmuz’da kongreden tekrar Devlet Bahçeli Genel başkan olarak çıksın.. Bahçeli birlik mesajları versin.. Normal kongreden önce de sağlığı el vermediği için, yorucu bir süreçten sonra görevi bırakma kararı alsın.. Normal kongre tarihi 18 Mart 2018. Bahçeli, bu yıl sonu, fiilen görevden ayrılabilir ve genel başkan yardımcılarından biri bu görevi vekaleten ve fiilen götürebilir. Normal kongre tarihinde de fiili durum resmi hale dönüşebilir..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.053 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.597 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar