6 ay bir güz gittik, bugün neredeyiz!

Yeni Akit Gazetesi Yazarı Abdurrahman Dilipak'ın bugünkü (14.03.2022)''6 ay bir güz gittik, bugün neredeyiz!'' başlıklı yazısı.

Dilimde tüy bitti, ama anlatamadım. “Dili yok kalbimin ondan ne kadar bizarım”. 

4 Mayıs 2017’de daha önce RF jeneratöründen bahsettiğim ve bunun savunma sanayiinde kullanılması durumunda ne olacağını anlattığım için merkez media alaya almış, bir mizah dergisinde de kapak olmuştum. Oysa ABD bu silahı Irak’ta denemişti. Birkaç ay önce de Çin, Hindistan sınırında denedi. 

Bu konu aslında içinde yaşadığımız süreçte son derece hayati öneme sahip bir konu ama, birçok kişi bu işin farkında mı değil, görmek mi istemiyor bilmiyorum!

Geçen gün Zelensky, Macron’u arıyor ve Rusların RF saldırılarından rahatsız olduklarını anlatıyor. Sanki kendisi, Musk ile konuşup bu konularda Starlink’lerin aktif hale getirilmesi için destek isteyen değil. 

Konu tek başına internet sağlama sorunu değil.

19 Haziran 2021’de “Time” dergisi Wifi’nin nasıl bir silaha dönüşebileceğini gösteren bir grafikle çıkmıştı. Manşette ise “Broadbandits” yazıyordu. Ben yazdığımda basında 10.000’e yakın aleyhimde haber ya da mesaj yayınlanmıştı. 

Şimdi artık bunu konuşuyorlar. 

Artık herkes Hackerleri biliyor da, Bio Hackerler konusunda insanlar yeteri kadar hassas değiller, bilgi sahibi de değiller. mRNA’ları yuttunuz. Nanotüpler damarlarınızda dolaşıyor. Ama birileri hâlâ oynanan oyunun farkında değil.

Peki 2020 yılı kapağında ne vardı: maskeli insanlar, hayvanlar, dünyaya çarpan göktaşı, güneşte patlama, pandemi ve uçan 3 ördekten gölgesi olan biri düşüyordu. Volkan patlaması, elektrik kesintisine gönderme yapan görseller vardı. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar