Namazla huzur bulanlar

 Namazla Diriliş seferberliğimize hız kesmeden yine ve yeniden devam ediyoruz elhamdülillah… Gücümüz yettiğince davetlere icabet etmeye, konuşmaya, yazmaya çizmeye çalışıyoruz. Gerek namazla ilgili...

 

Namazla Diriliş seferberliğimize hız kesmeden yine ve yeniden devam ediyoruz elhamdülillah… Gücümüz yettiğince davetlere icabet etmeye, konuşmaya, yazmaya çizmeye çalışıyoruz. Gerek namazla ilgili kitaplarımızı okuyan gerekse gerçek ve sanal ortamda konuşmalarımızı dinleyen kardeşlerimizden gelen mesajlar bizi kamçılıyor doğrusu. Bir kişinin namaza başlaması veya namaz bilinci kazanması büyük bahtiyarlık!.. Müsaadelerinizle, bugün bu mesajlardan birkaçını siz okuyucularımla paylaşmak istedim:

Fethiyeli: …On beş yaşındayken Namaz Bir Tevhid Eylemi kitabınızı okumuştum; sonra 2-3 defa daha okudum. Kırk sekiz yaşındayım; hâlâ da o kıymette bir kitap olmadığını düşünüyorum. Rabbimiz ilminizi, cehdinizi daim bereketli kılsın hocam.

Ceyyid: Birkaç yıl önce mkaihl’de bize seminer verip Haydi Namaza kitabınızı hediye etmiştiniz, çok etkilenmiştim. Ne zaman namaz bahsi geçse aklıma geliyorsunuz hocam. Allah hizmetinizi daim etsin.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En şiddetli düşman 23 Nisan 2024 | 104 Okunma Zihniyet değişimi 16 Nisan 2024 | 117 Okunma Gerçek bayramlara... 09 Nisan 2024 | 44 Okunma Muhasebe Vakti 02 Nisan 2024 | 229 Okunma Gazze Direnişinin Dirilttikleri 26 Mart 2024 | 135 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar