Kudüs Bizim Neyimiz Olur?

Ümmet-i Muhammed’in darmadağın olduğu ve bu durumdan yararlanan “çağdaş haçlılar”ın İslâm dünyasını talan ederek kan ve gözyaşına boğdukları ve mübarek Kudüs-ü Şerif ile Mescid-i Aksâ’nın tarihin en karanlık günlerini yaşadığı netameli bir süreçten geçiyoruz.

ABD Başkanı Evanjelist Trump ile terör devleti İsrail’in lideri Netanyahu ikilisinin Kudüs’ü işgalci Siyonist rejimin “bölünmez başkenti” ilan eden ihanet planları, Kudüs’ün Müslüman kimliğini tamamen yok etmeyi amaçlıyor. 

Böylesine sıkıntılı bir zaman diliminde sabırla ve namazla Allah’tan yardım dileyerek (Bakara 2/45, 153) kardeşlik ve birlik ruhu ile direniş ve cihad bilincini kuşanması gereken İslâm ümmeti ne yazık ki, çoğunlukla başlarındaki iş birlikçi rejimlerin iktidar korkuları nedeniyle silik ve sinik bir tavır sergiliyor. 

Tarihte, ümmetin yine böyle darmadağın olup kendi aralarındaki iç çatışmalarla sarsıldığı ve bunu fırsat bilen haçlı sürülerinin Kudüs’ü işgal ettikleri bir dönemin ardından Müslümanları bir araya getirerek “İslâm birliğini” kuran ve

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Zihniyet değişimi 16 Nisan 2024 | 115 Okunma Gerçek bayramlara... 09 Nisan 2024 | 44 Okunma Muhasebe Vakti 02 Nisan 2024 | 229 Okunma Gazze Direnişinin Dirilttikleri 26 Mart 2024 | 135 Okunma Çanakkale’den Gazze’ye 19 Mart 2024 | 137 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar