İslâm Barış Gücü

 Çağdaş Haçlı armadaları birleşip Doğu Akdeniz’e yığılmışken, Müslümanlar kendi aralarındaki yapay sorunları aşıp da bir araya gelemiyorlar… Yazık ki...

 

Çağdaş Haçlı armadaları birleşip Doğu Akdeniz’e yığılmışken, Müslümanlar kendi aralarındaki yapay sorunları aşıp da bir araya gelemiyorlar… Yazık ki, Müslümanların dağınıklığı hep İslâm düşmanlarının işine yarıyor; Haçlı ittifakının himayesindeki Siyonist işgali ve katliamı kolaylaştırıyor.

7 Ekim’den beri Gazze’de aralıksız devam eden Siyonist katliamın durdurulması ise, kesinlikle Müslüman Devletler Birliği’nin kurulması ve ona bağlı bir İslâm Barış Gücü’nün oluşturulmasına bağlıdır.

Akla şöyle bir itiraz cümlesi gelebilir: “Ama bu imkânsız!”

Oysa öyle değil! Müslümanlar tarihte en zor zamanlarda birlik olabildiler ve bugün de bunu başarabilirler. En azından, Türkiye, İran, Pakistan, Mısır ve Endonezya gibi güç potansiyeline sahip üç-beş büyük Müslüman devlet bir araya gelerek bir “Barış Gücü” kursa, caydırıcı olarak yeter. Bunun arkası elbette gelir. Tarihte böyle bir İslâm Ordusu kurduğumuzu biliyoruz. Hatırlayalım:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Din’in Adamı” Dursunali Taşçı 30 Nisan 2024 | 78 Okunma En şiddetli düşman 23 Nisan 2024 | 112 Okunma Zihniyet değişimi 16 Nisan 2024 | 121 Okunma Gerçek bayramlara... 09 Nisan 2024 | 44 Okunma Muhasebe Vakti 02 Nisan 2024 | 229 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar