Seçim beyannamesi heyecanlandıracak mı?

Bir süredir Kemal Kılıçdaroğlu'nun sabah kahvaltısında ne yediğini, ne içtiğini merak ediyorum.CHP lideri şaşırtmaya devam ediyor.Başbakan Davutoğlu, parti liderlerine teröre karşı ortak deklarasyon...

Bir süredir Kemal Kılıçdaroğlu'nun sabah kahvaltısında ne yediğini, ne içtiğini merak ediyorum.
CHP lideri şaşırtmaya devam ediyor.

Başbakan Davutoğlu, parti liderlerine teröre karşı ortak deklarasyon çağrısı yapıyor. İlk destek Kılıçdaroğlu'ndan geliyor .
Sadece destek vermekle yetinmiyor CHP lideri. Başbakan Davutoğlu'nu ziyaret ediyor, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ı telefonla arıyor, terörle mücadele verdiği desteği beyan ediyor.

Başbakan Davutoğlu seçimlerde bayrak asılmaması, ses ve görüntü kirliliği yaşanmaması için liderleri işbirliği yapmaya davet ediyor. Kılıçdaroğlu, sıcağı sıcağına yanıt veriyor, ”Kabul” diyor.
Başbakan seçim kampanyası süresince aile mahremiyetine söz söylenmemesini, eşlerin, çocukların siyasi polemik konusu yapılmaması yönünde çağrı yapıyor. Kılıçdaroğlu, destek veriyor.

Kılıçdaroğlu, pozitif yaklaşımının karşılığını da alıyor. Bir dönemler kurultayların ve hiziplerin partisi olarak gösterilen CHP artık parti içi kavgalarıyla değil, pozitif kampanyalarıyla konuşuluyor. Son yapılan araştırmalarda seçmenleriyle en fazla barışık partilerden biri olarak çıkmaları tesadüfi değil. Oysa CHP seçmeninin bir bölümü sandığa giderken, “Allah kahretsin ne yaparsın başka bir parti yok. İstemeye istemeye Atatürk'ün partisi olduğu için CHP'ye oy veriyoruz” derdi. O geride kaldı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi 24 Nisan 2024 | 3.327 Okunma Irak’la tarihi dönüm noktası 23 Nisan 2024 | 488 Okunma Erdoğan’ın Irak ziyaretinin kodları 22 Nisan 2024 | 2.187 Okunma Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ 19 Nisan 2024 | 7.821 Okunma Erdoğan seçimle ilgili teşhisi yaptı sıra tedavide 18 Nisan 2024 | 2.164 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar