CHP şaşırtmak istiyor

İZMİR’in CHP’li Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, belediye meclisi kararıyla kendisini belediye şirketine müdür olarak atamıştı.  Erdoğan’ın böylece kendi maaşı dışında bir de müdür maaşı aldığı ortaya çıkmıştı.

Karaburun Belediye Başkanı’nın bu icraatına en büyük tepki, sosyal medyada CHP’ye yakın kesimlerden geldi. Belediye başkanının yaptığı işi yanlış bulduklarını belirtip, ikinci maaş aldığı şirketten istifa etmesini istediler.

Kendi mahallesinden ilkeli tavır gelmesi sevindiriciydi. Belediye başkanı yazılı bir açıklama yaptı, alacağı maaşı bir hayır kurumuna bağışlayacağını söyledi ama ikna edici olmadı. Tam da olayın üstü örtülüyor mu derken, cuma günü bir gelişme yaşandı. CHP’nin yerel yönetimlerden sorumlu 
Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan’ı arayarak “Gereğini yap, şirketin müdürlüğünden istifa et” dedi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan ile Özgür Özel yeni siyaset inşa ediyor 06 Mayıs 2024 | 595 Okunma Erdoğan: En kısa sürede CHP Genel Merkezi’ni ziyaret etmek istiyorum 03 Mayıs 2024 | 1.354 Okunma Erdoğan-Özel görüşmesine damga vuracak Kavala dosyası 02 Mayıs 2024 | 2.124 Okunma Erdoğan-Özel görüşmesi İmamoğlu’nu rahatsız etti 01 Mayıs 2024 | 1.121 Okunma Erdoğan: ‘50 artı 1 sistemi değişmeli’ 30 Nisan 2024 | 6.676 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum