Rus medyasını Erdoğan dizayn ediyor iddialarına Ersoy Dede'den cevap!

Star yazarı Ersoy Dede, Ahmet Davutoğlu ile canlı yayın programı yapan gazetecilerin Rus kanalı tarafından işlerine son verildiğini ve bu gazetecilerin işten çıkarılmasına Erdoğan'ın neden olduğu iddialarına cevap verdi.

Star Gazetesi yazarı Ersoy Dede, Ahmet Davutoğlu ile canlı yayın programı yapan üç gazetecinin - Akif Beki,İsmail Saymaz ve Yavuz Oğhan- Rus kanalı tarafından işlerine son verilmesi üzerine ortaya atılan iddialara cevap verdi.

Ersoy Dede, Erdoğan düşmanlığı yapan Rus kanalının Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dizayn ettiği iddialarının inanılacak şey olmadığını yazdı.

Dede yazısında,

"Arkadaş, bu Radyo kategorik olarak Erdoğan düşmanlığı yapıyor. Rus sermayeli.. Putin’in emrinde.. Ama ne hikmetse Erdoğan içeride dizayn gücüne sahip.. (!)

Buna aklı başında hiç kimsenin inanmayacağı ortada. Fakat beni asıl düşündüren bugün politik nedenlerle işlerine son verilen bu üç gazetecinin buna şaşırmış olması. Allah aşkına bu gazetecilere o radyoda programa başlamadan evvel, Putin’in hassasiyetlerine dikkat ederek yayın yapmaları gerektiği söylendiğinde tepki verdiler mi?. (Bu bize söylenmedi demeyin sakın)  ‘Hayır biz Kırım konusunda ne düşünüyorsak onu söyleriz kimse bize karışamaz’ dediler mi?. " ifadelerine yer verdi.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
GAZZE; YİNE GAZZE; HEP GAZZE! GAZZE; YİNE GAZZE; HEP GAZZE!
Erdoğan: ‘50 artı 1 sistemi değişmeli’ Erdoğan: ‘50 artı 1 sistemi değişmeli’
Audi A8 ve Ali Erbaş Audi A8 ve Ali Erbaş
SABIR TAŞI ÇATLADI!.. SABIR TAŞI ÇATLADI!..
Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair… Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair…
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı
Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey
Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş