12 - 18 Mart 2018 haftası Terazi burcunu neler bekliyor?

Sevgili Terazi ve yükseleni Terazi olanlar. 12- 18 Mart haftası para durumunuz nasıl olacak? Terazi burcu aşk yorumları neler? Yıldızınız bugün ne söylüyor? Bu hafta doğanlar neler yapacak? İşte Cevapla tv uzmanı Hande Kazanova sizler için cevapladı.

12 - 18 Mart 2018 haftası Terazi burcunu neler bekliyor?

Sevgili Terazi ve yükseleni Terazi olanlar. 12 - 18 Mart haftası  burç yorumlarınızı Cevapla.tv uzmanı Hande Kazanova sizler için yorumladı.

Bu hafta Salı günü,  işlerinizde güzel sonuçlarla karşılaşacaksınız. Para kazançlarınızı arttıracağınız gibi, işlerinizin karşılığını etkili bir şekilde alabilirsiniz. Diğer yandan özel hayatınızda kendinizi mutsuz ve yorgun hissetmeniz mümkün. Sevdiğinizin sizi anlamadığını düşünebilir, ilişkinizde sıkıntılar varsa tansiyonlu durumların ortaya çıktığını görebilirsiniz. Cumartesi günü itibarıyla aile ilişkilerinizde, ev hayatınızda enerjinizi harcayacaksınız. Aile büyüklerinizle veya kendi yuvanızda sürtüşmelerden ve mücadelelerden kaçının. Evinizin güvenliğini ihmal etmemelisiniz. İş hayatınızda uygulamak istediğiniz kararlarınızı Yine Cumartesi günü oluşan Yeniay zamanı yapabilirsiniz. Sağlığınızı da ilgilendiren kararlarınız devreye girebilir. İş değiştirme, işe başvurma, günlük hayatınızdaki değişimleri uygulamak için bu yeniay göz kırpacak.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
GAZZE; YİNE GAZZE; HEP GAZZE! GAZZE; YİNE GAZZE; HEP GAZZE!
Erdoğan: ‘50 artı 1 sistemi değişmeli’ Erdoğan: ‘50 artı 1 sistemi değişmeli’
Audi A8 ve Ali Erbaş Audi A8 ve Ali Erbaş
SABIR TAŞI ÇATLADI!.. SABIR TAŞI ÇATLADI!..
Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair… Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair…
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı
Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey
Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş