Yusuf Ziya Cömert Karar Gazetesi

Sen oy ver ben kazanayım

6’lı Masa artık özel isim oldu. Liderler çalışmaları ile ilgili açıklamaları, duyuruları yayınlayacakları internet sitesinin adını ‘altılımasa.biz’ koydular....

18 Kasım 2022 | 199 okunma

6’lı Masa artık özel isim oldu. Liderler çalışmaları ile ilgili açıklamaları, duyuruları yayınlayacakları internet sitesinin adını ‘altılımasa.biz’ koydular. ‘altılımasa.biz’ yayına bile başladı. Yani büyük harfle yazabiliriz.

Siteye göz attım. Yaptıkları buluşmaların her birinin sonunda yaptıkları ortak açıklamaları koymuşlar. Mutabık oldukları ‘güçlendirilmiş parlamenter sistem’ projelerini ve oluşturdukları komisyonların üyelerini ve çalışmalarını anlatmışlar. Bir de buluşmalarla ilgili foto galeri yapmışlar.

Son açıklamalarında ekonomideki çarpık düzene son verecek, toplumun tüm kesimlerini rahatlatacak kapsayıcı bir ekonomi inşa edeceklerini, bunun için gerçekleştirecekleri tüm reformları bir “Ortak Politikalar Metni” ile kamuoyuna açıklayacaklarını söylüyorlar.

Bunlar ve benzeri ifadeler hiçbir şekilde ihtilaf mevzuu olmaz.

İhtilaf çıkarsa her bir mutabakat maddesinin ayrı ayrı görüşülmesi esnasında çıkar.

Bir de kimin ortak aday olacağı konusu tartışılırken.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Derin olmayan devlet de anlamıyor 06 Mayıs 2024 | 33 Okunma Peygamberimiz’e yakalanmış 05 Mayıs 2024 | 915 Okunma Bidencı mısın Trumpçı mısın? 03 Mayıs 2024 | 101 Okunma Biz eğitim işini beceremiyoruz 01 Mayıs 2024 | 284 Okunma Yine ilk 500’e giremedik! 29 Nisan 2024 | 931 Okunma